• Programari
  • 0337 404 519

office@artdentistry.ro

Servicii

Art Dentistry

Profilaxia dentară este cea mai simplă și accesibilă metodă de tratament. Profilaxia constă dintr-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale.

Procedurile de cosmetica dentara au rolul de a-ti infrumuseta dantura si a avea un zambet stralucitor.
Fara o dantura sanatoasa nu se poate opta pentru procedurile specifice de cosmetica.

Protetica reprezinta acea ramura a medicinei dentare care se ocupa cu restabilirea functionalitatii aparatului dento-maxilar prin lucrari fixe (coroane, punti, etc)

Implantologia este o ramură a stomatologiei ce rezolvă problemele de edentație cu ajutorul implanturilor dentare.

Cariologia constă în tratarea cariilor dentare, curățarea părții afectate a coroanei dintelui și închiderea cu obturație.

Protetica reprezinta acea ramura a medicinei dentare care se ocupa cu restabilirea functionalitatii aparatului dento-maxilar prin mobile (proteze partiale, totale, etc).

Chirurgia dentară este oricare dintre o serie de proceduri medicale care implică modificarea artificială a dentiției.
Cu alte cuvinte, operația dinților, gingiilor și oaselor maxilare.

Endodonția este o specialitate a medicinei dentare ce se ocupă cu prevenirea, diagnosticul, tratamentul și vindecarea afecțiunilor datorate țesutului moale aflat în interiorul dintelui precum și a ligamentelor de susținere situate în vârful rădăcinii.

Ortodonția este o specialitate a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticul, prevenirea și corectarea dinților și a maxilarelor mal poziționate și a modelelor de mușcături nealiniate.

Parodontologia este specialitatea stomatologiei care studiază structurile de susținere a dinților, precum și bolile și afecțiunile care le afectează.

Este specialitatea stomatologica limitata de varsta, care desfasoara masuri de preventie terapeutice pentru copii si adolescenti, cuprinzandu-i si pe cei cu necesitati speciale de tratament.